Acasă Eveniment Fata de 13 ani, din Petrila, dată în urmărire naţională după ce...

Fata de 13 ani, din Petrila, dată în urmărire naţională după ce a fost luată cu maşina de un tânăr, găsită la Petroşani

DISTRIBUIȚI

Adolescenta de 13 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, care fusese dată în urmărire naţională după ce a fost luată cu maşina de un tânăr a fost găsită la Petroşani, ea declarând că nu a fost victima niciunei infracţiuni. Poliţiştii vor anunţa Direcţia de Asistenţă Socială în acest caz. 

Potrivit Poliţiei Judeţene Hunedoara, fata de 13 ani din Petrila a fost găsită, luni seară, în municipiul Petroşani şi reîncredinţată familiei.

”Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracţiuni şi nu a comis fapte de natură penală sau contravenţională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu. În cursul acestei zile, Poliţia Oraşului Petrila va informa şi Direcţia Asistenţă Socială Petrila cu privire la acest caz”, a precizat sursa citată.

Poliţiştii din Petrila au fost sesizaţi, luni seară, de către un bărbat, că un tânăr în vârstă de 28 de ani, din oraşul Murfatlar, judeţul Constanţa, ar fi luat-o cu un taximetru pe fiica sa şi ar fi plecat într-o direcţie necunoscută.

Ca urmare, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi au declanşat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională.

 

 

Comentarii

comentarii