Acasă Sport FC Timişoara cere doi arbitri suplimentari la meciul cu Dinamo

FC Timişoara cere doi arbitri suplimentari la meciul cu Dinamo

354
DISTRIBUIȚI

Preşedintele CA al FC Timişoara, Marian Iancu, a anunţat, joi, pe site-ul oficial al grupării bănăţene, că solicită ca brigada desemnată de CCA pentru meciul de sâmbătă, cu Dinamo, să fie completată cu doi arbitri suplimentari, un refuz în acest sens susţinând ipoteza că "deja cărţile sunt făcute".
"În urma declaraţiilor agresive venite din partea oficialilor clubului Dinamo Bucureşti, cu privire la strategia de abordare a jocului de sâmbătă, cât şi a siguranţei cu care vorbesc despre viitoarele decizii ale arbitrilor delegaţi, ne vedem nevoiţi să cerem CCA, în modul cel mai ferm cu putinţă, susţinut cu argumente solide, ca brigada desemnată să fie completată conform sistemului Champions League-Europa League, cu doi arbitri adiţionali, în spatele fiecărei porţi. Un refuz, care să nu fie bazat pe regulamentele în vigoare, ne-ar pune pe gânduri şi nu ar face decât să susţină ipoteza că deja cărţile sunt făcute. Dacă s-ar lua măsura în consecinţă, nu poate fi decât în spiritul jocului, al fair-play-ului, al egalităţii de şanse şi s-ar putea baza pe ideea că dacă un lucru nu este interzis în mod expres, înseamnă că este legal", se arată în comunicatul semnat de Marian Iancu.
FC Timişoara şi Dinamo sunt într-un "război psihologic" înaintea partidei directe de sâmbătă. Gruparea bucureşteană a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a solicitat Comisiei de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal să analizeze declaraţiile lui Marian Iancu, referitoare la un posibil aranjament în meciul cu Victoria Brăneşti.
"Declaratiile domnului Marian Iancu la GspTV, mediatizate în presa centrală, nu pot fi trecute cu vederea. FC Dinamo Bucureşti s-a adresat Comisiei de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) pentru a analiza afirmaţiile făcute de oficialul clubului timişorean. «Plângerea are în vedere că domnul Iancu Marian a avut un comportament jignitor, calomnios şi care afectează imaginea fotbalului în general şi a SC Dinamo 1948 SA în special, drept pentru care vă rugăm să analizaţi prezenta şi să dispuneţi în consecinţă»", se menţionează în comunicatul postat pe site-ul oficial al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare.
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Timişoara, Marian Iancu, a lăsat să se înţeleagă într-o emisiune televizată că partida Victoria Brăneşti-Dinamo, scor 2-4, din etapa a VI-a a Ligii I, ar fi fost aranjată.
Partida Dinamo-FC Timişoara, din cadrul etapei a XVII-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21.45.
Sursa: Mediafax

Comentarii

comentarii