Acasă Sport FC Timişoara – FC Vaslui, scor 2-1

FC Timişoara – FC Vaslui, scor 2-1

401
DISTRIBUIȚI

Contra: Băieţii au reacţionat bine după primirea golului, am meritat victoria

Echipa FC Timişoara a învins, sâmbătă, pe stadionul "Dan Păltinişanu", cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FC Vaslui, în cadrul etapei a XIV-a a Ligii I. Golurile echipei timişorene au fost marcate de Zicu ’45 (penalti) şi Dorin Goga ’69, în timp ce pentru FC Vaslui a punctat Paul Papp ’32. FC Vaslui deschide scorul în minutul 32, prin Paul Papp. Adailton a executat un corner de pe partea dreaptă, iar Papp a reluat în plasă din cădere.
În minutul 43, Cânu (FC Vaslui) primeşte cartonaşul roşu după mai multe momente de confuzie, el fiind sancţionat pentru un fault asupra lui Zicu, la care arbitrul a dictat penalti.
Ianis Zicu restabileşte egalitatea, scor 1-1, el tranformând lovitura de pedeapsă la aproximativ patru minute după ce aceasta a fost dictată, ca urmare a protestelor celor de la FC Vaslui privind eliminarea lui Cânu.
Dupa fluierul de pauză, jucătorii şi antrenorul echipei FC Vaslui, Viorel Hizo, au mers să-i reproşeze arbitrului Marius Avram decizia luată în finalul primei reprize.
În minutul 57, arbitrul Marius Avram a mai eliminat un jucător, pe Ianis Zicu, de la FC Timişoara, pentru o presupusă lovire a lui Papp.
FC Timişoara majorează diferenţa pe tabela de marcaj, scor 2-1, în minutul 69, după ce Dorin Goga a trimis cu capul în poartă dintr-un corner executat de pe partea dreaptă.
FC Timişoara: 29. Pantilimon – 20. Helder, 13. Scutaru (22. Contra ’70), 4. Luchin, 28. Cisovsky, 8. Sepsi – 5. Alexa, 21. Goga (14. Popovici ’76), 55. Bourceanu, 27. Zicu – 9. Axente (19. Nikolici ’66). Antrenor: Cosmin Contra.
FC Vaslui: 1. Kuciak – 20. Milanov (30. R. Costin ’73), 3. Papp, 28. Cânu, 17. Bălace – 9. Burdujan, 80. Wesley, 4. Gencev, 14. Adailton (25. Yero Bello ’46), 18. Sânmărtean – 9. Pouga (26. Farkas ’46). Antrenor: Viorel Hizo.
Cartonaşe galbene: Goga ’54, Alexa ’58, Axente ’66, Popovici ’90+1 / Wesley ’19, Bălace ’52, Burdujan ’60
Cartonaşe roşii: Zicu ’57 / Cânu ’43
Arbitri: Marius Avram (centru) – Cristian Nica, Octavian Şovre (asistenţi) – Paul Unimătan (rezervă)
Observatori: Stan Prodan, Mircea Călin
Supervizor: Alexandru Boc
La meci au asistat aproximativ 8.000 de spectatori.

Contra: Băieţii au reacţionat bine după primirea golului, am meritat victoria

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Cosmin Contra, a declarat, sâmbătă, că se aştepta ca meciul cu FC Vaslui, din etapa a XIV-a a Ligii I, să fie unul dificil, dar că jucătorii săi au meritat victoria, pentru că au reacţionat foarte bine după primirea golului.
"Ne aşteptam la un meci dificil, cu o echipă bună a campionatului. Poate printre cele mai bune ca valoarea a lotului. Noi am avut 2-3 ocazii, poate şi un penalti, nu ştiu. Băieţii au reacţionat bine după primirea golului. Victoria este meritată, băieţii au muncit mult. Au avut altă atitudine în teren, câteodată ne ies şi faze frumoase, sunt însă şi momente când dispărem din joc, când nu avem posesie. Am încercat să jucăm pe contraatac. Cred că FC Vaslui nu a avut ocazii clare de a marca", a spus Contra.

Sursa: Mediafax
 

Comentarii

comentarii