Acasă Sport FC Timişoara – Pandurii Târgu Jiu: neputinţă albă

FC Timişoara – Pandurii Târgu Jiu: neputinţă albă

378
DISTRIBUIȚI

Nici o şansă la locul doi

Echipa FC Timişoara a terminat, luni, la egalitate, scor 0-0, meciul disputat în deplasare cu formaţia Pandurii Târgu Jiu, în ultimul meci al etapei a XXXIII-a (penultima) din Liga I, şi nu mai are şanse de a termina competiţia pe locul al doilea.
Marian Iancu anunţă măsuri extreme la Poli: "Nu eu am pierdut locul doi, ci antrenorii şi jucătorii. Vom vedea în ce formulă vom continua", spune şeful de pe Bega.
„Asta am putut în seara asta, asta am făcut. Aştept referatul celor de la sport, al antrenorului, al directorului sportiv şi vom vedea ce avem de făcut. Nu conduc un club care nu este nici de la Crucea Roşie şi nu e nici descendentul Maicii Tereza. Nu va fi nimeni trecut cu vederea, da la mine în jos. În funcţie de asta vom stabili. Cum şi în ce formulă vom vedea. Eu mi-am atins vârful, mai mult nu mai pot. Mai am doar să readuc palmaresul. E nevoie de mai multă dibăcie, iar eu nu sunt dispus să învăţ la vârsta asta. S-a văzut că unii dintre jucători nu fac parte din proiect, nu pot să se angajeze cu noi. Dar analiza va fi mult mai adâncă, mult mai în detaliu”, a declarat Marian Iancu la gsptv.

Comentarii

comentarii