Acasă Eveniment Femeia care a murit după ce a fost incendiată de un student...

Femeia care a murit după ce a fost incendiată de un student de 22 de ani era fiica lui Nicolae Secoşan, cel mai iubit comentator sportiv din Banat

1945
DISTRIBUIȚI

O crimă înfiorătoare a cutremurat Timişoara! Un tânăr de 22 de ani a turnat benzină pe o vecină şi apoi i-a dat foc. Femeia a murit după nici o zi de chin, iar cu ultimele puteri şi-a denunţat criminalul. Pentru că a fost internată în mai multe rânduri la Psihiatrie, vecinii nu au crezut-o.

Luat la întrebări de poliţişti, băiatul a recunoscut fapta. Anul trecut i-a dat cu un ciocan în cap în urma deselor certuri. Nici autorităţile, nici vecinii nu au crezut însă că viaţa femeii e în pericol şi nu au făcut nimic.

Un tânăr şi-a stropit vecina cu benzină şi i-a dat foc. Femeia a ieşit din casa scării şi a alergat în jur de 60 de metri până când s-a prăbuşit într-o parcare. O farmacistă din zonă a reuşit să stingă flăcările şi apoi a chemat ambulanţa. În tot acest timp, femeia a repetat obsesiv numele celui care i-a fost călău. Avea probleme psihice vechi şi vecinii au crezut că aiurează.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul doi şi trei pe 98 la sută din suprafaţa corpului. Doar tălpile nu i-au fost arse. Gheorghe Nodiţi: „Din păcate starea de şoc post-combustional a fost foarte agresivă şi azi dimineaţă în jur de ora 6 a decedat”.

Anchetatorii au luat în serios mărturisirea femeii şi adevărul a ieşit la iveală după câteva ore. Nu s-a sinucis, ci a fost incendiată de vecinul ei de la parter. Un tânăr de 22 de ani, student la Fizică Medicală, care locuia împreună cu părinţii lui în apartamentul de sub cel al victimei. În faţa anchetatorilor, a recunoscut tot.

Tânărul a planificat crima. A cumpărat chiar în acea dimineaţă o canistră de benzină. A mers apoi la facultate, unde a susţinut proba orală a examenului de licenţă şi când a ajuns acasă şi-a ucis vecina.

Studentul a fost arestat pentru 30 de zile şi este acuzat de omor calificat. Victima avea 48 de ani. Uneori, părinţii veneau şi locuiau cu ea.

Era fiica lui Nicolae Secoşan, cel mai iubit comentator sportiv din Banat, o voce reper pentru fanii Poli Timişoara. Jurnalistul se retrăsese din activitatea de comentator sportiv după 40 de ani, în 2008. În ultima perioadă, femeia ar fi refuzat să îşi mai primească părinţii în locuinţă.

Sursa: observatornews.ro

Comentarii

comentarii