Acasă Eveniment Femeie de 30 de ani dispărută din Cluj, găsită moartă într-o localitate...

Femeie de 30 de ani dispărută din Cluj, găsită moartă într-o localitate din vestul țării

DISTRIBUIȚI

O femeie de 30 de ani dată dispărută din Cluj, de unde ar fi plecat cu un arădean, a fost găsită moartă în Bihor.

Polițiștii din Cluj au făcut cercetări după ce au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din Târgu-Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad.

În urma cercetărilor s-a stabilit că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

„Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin”, arată IPJ Cluj.

Anchetatorii cred că este tânăra de 30 de ani, dată dispărută de patru zile. Beata Molnar era din Târgu-Mureş, dar locuia in Cluj-Napoca şi ar fi plecat de acasă, sâmbătă, împreună cu prietenul ei, fost profesor la Universitatea Sapienţia.

Cei doi s-ar fi dus sâmbătă dimineața, la munte, la Răchițele. Au fost surprinși împreună în mașină de camerele de trafic, informează Observatornews.ro. La întoarcere, însă, ea nu se mai afla în autoturism.

Alarma s-a dat luni, de către colegii femeii, când tânăra nu a mai ajuns la muncă și nici nu a răspuns la telefon. Prietenii femeii erau cu atât mai speriați, cu cât bărbatul cu care ar fi plecat este cunoscut ca având un trecut violent. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta și-a bătut fosta iubită, în plină stradă, în centrul Clujului. Atunci, el a fost reținut pentru 24 de ore și a urmat un program de reabilitare.

La scurt timp după apelul la 112, oamenii legii au dat-o dispărută pe Beata Molnar. Tot în cursul zilei de luni, s-au făcut percheziții în casa bărbatului. Polițiștii i-au găsit telefonul, nu însă și pe iubitul femeii. 

Anchetatorii au încercat să refacă traseul maşinii lui, pe camerele din trafic. Între cele două imagini surprinse sunt două ore. Bărbatul a staționat o vreme la 200 de metri de drumul principal, în localitatea Borod, unde e un drum agricol acolo. Astfel au ajuns să caute acolo și să dea peste cadavrul tinerei.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj,  aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca, a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

Comentarii

comentarii