Acasă Actualitate Femeie de afaceri către patronii din Banat! ”Donați 20% din impozit pentru...

Femeie de afaceri către patronii din Banat! ”Donați 20% din impozit pentru construcția căminului de bătrâni de la Giroc!”

271
DISTRIBUIȚI

Antreprenoarea Magda Ghelbere Botos, din Timișoara, membră a Asociației Femeilor Antreprenor (AFAR) România, face un apel către patronii bănățeni să facă donații pentru finalizarea construcției căminului pentru persoane în vârstă din Giroc, Timiș.

”Acum vreau să va cer ajutorul într-o problemă de suflet…! Dorim să facem pentru binele populației din Timișoara : construim un cămin pentru bătrâni, Speranța pentru voi! Constructorul nostru a avut încredere în noi și a construit parterul și etajul. Dar el trebuie plătit. Am organizat online între noi acțiuni de strângere de bani, căci pandemia ne-a împiedicat să ținem Balul Speranței, care ne ajută să strângem mai multe finanțări.

De aceea va propun acum, că vine Crăciunul și final de an fiscal, să ne ajutăți. Poate cei care sunt prietenii mei, vor acceptă să doneze din impozitul firmelor microîntreprinderi 20% din impozitul pe profit datorat statului, donație care este complet deductibilă. La fel și firmele mai mari pot dona 0,75% din cifra de afaceri dar nu mai mult de 20 % din impozitul pe profit. Totul este deductibil.Este o șansă de a dona,fără să ne coste nimic. Doar dirijați bani către un cămin care va veni în ajutorul nostru și către un mai bun administrator al banilor.

Suntem o fundație înscrisă în registrul ANAF și totul e foarte legal. Atașez poze cu căminul nostru, cu actele fundației și dacă doriți să donați, am un draft de contract care va ajută să va deduceți acest ajutor donat. Nu se știe niciodată care dintre noi vom avea nevoie de acest cămin, care va fi organizat că o casă de socializare și de îngrijire a bătrânilor, pe costuri minime, care va fi sprijinită în continuare de Fundația Speranța pentru Voi, dar că să fie deductibilă donația din impozit, trebuie că plata să se facă până în 31 decembrie. Timpul rămas e scurt dar mă bazez pe voi. Va stau dispoziție pentru întrebări. Să ne ajute Dumnezeu să fim sănătoși și buni !”, este mesajul antreprenoarei Magda Ghelbere Botos.

 

Comentarii

comentarii