Acasă Eveniment Femeie din Guineea, depistată la frontieră cu documentul de identitate francez al...

Femeie din Guineea, depistată la frontieră cu documentul de identitate francez al unei alte persoane

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II, judeţul Arad, au depistat o femeie din Guineea care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, folosind un document de identitate francez care aparţinea altei persoane.

Femeia călătorea ca pasager într-un autocar înmatriculat în România.

”La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, călătorind ca pasager într-un autocar înmatriculat în România, o femeie care s-a legitimat cu o carte de identitate eliberată de autorităţile din Franţa. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituţiei pentru cercetări”, se arată într-un comunicat de presă, de luni, al Poliţiei de Frontieră.

În urma verificărilor s-a stabilit că femeia este cetăţean din Guineea, în vârstă de 30 de ani, care a intrat legal în România în baza documentelor personale.

Poliţiştii de frontieră au demarat cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Comentarii

comentarii