Acasă Eveniment Femeie din Palestina, prinsă cu pașaportul altei persoane la controlul de frontieră,...

Femeie din Palestina, prinsă cu pașaportul altei persoane la controlul de frontieră, în trenul București – Viena

513
DISTRIBUIȚI

În această noapte, pe 29 ianuarie, în jurul orei 02.30, când trenul internațional București Nord – Viena a oprit la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici,o pasageră le-a prezentat polițiștilor de frontieră un paşaport eliberat de autoritățile din Suedia. Cum între persoana prezentă la control şi fotografia din document existau diferențe de fizionomie, aceasta a fost condusă la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că tânăra este cetăţean din Palestina, în vârstă de 31 de ani.Ea a intrat legal în ţară în baza unei vize pentru studii. Din declarațiile date, reiese că intenția sa era de a ajunge în Austria.

„În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei în cauză, efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanții I.T.P.F. Oradea.

Comentarii

comentarii