Acasă Eveniment Femeie sechestrată în Spania de iubit, salvată la câteva ore după ce...

Femeie sechestrată în Spania de iubit, salvată la câteva ore după ce și-a sunat fiul din Timiș

741
DISTRIBUIȚI

O româncă din Timiș sechestrată în Spania a fost salvată într-o operațiune a poliției. Femeia din Timiș a reușit să își contacteze fiul din România, care a pus în alertă autoritățile ce au declanșat misiunea.

Într-un comunicat, IPJ Timiș spune că victima e o femeie de 51 de ani din județ, care a fost sechestrată în Spania chiar de către iubitul ei, cu 15 ani mai tânăr. Ea a fost abuzată și ținută captivă într-un apartament dintr-o localitate de lângă Valencia, în care era permanent supravegheată de tânărul de 36 de ani.

“Telefonul şi site-ul de solicializare al persoanei vătămate erau controlate de către autor care posta periodic fotografii pentru transmiterea unei stări de bine a celor doi. Reuşind să aibă acces la telefon, în data de 27 august a.c., victima a expediat mai multe mesaje fiului său, povestindu-i situaţia reală si rugându-l să se adreseze autorităţilor din România”, se arată în comunicat.

În urma alertei Serviciul de Investigaţii Criminale Timiş a transmis informația către poliția spaniolă. În câteva ore, în aceeași zi, Guardia Civil a reușit să identifice locația unde e românca sechestrată. A urmat operațiunea, încheiată cu salvarea captivei și cu încătușarea iubitului ei.

Comentarii

comentarii