Acasă Eveniment Femeie trimisă în judecată, la patru ani după ce a lovit o...

Femeie trimisă în judecată, la patru ani după ce a lovit o autospecială de Poliţie aflată în misiune

1753
DISTRIBUIȚI

O femeie care, în anul 2016, a provocat un accident rutier în judeţul Caraş-Severin, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În accidentul din urmă cu patru ani, femeia a lovit cu maşina o autospecială de Poliţie, care se afla în misiune, trei persoane fiind rănite. Una dintre victime a suferit “prejudicii estetice permanente”.

Procurorii din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a unei inculpate, pentru vătămare corporală din culpă, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de PICCJ.

”În ziua de 21.04.2016, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pe fondul neatenţiei a efectuat o manevră spre stânga, a creat stare de pericol pentru o autoutilitară MAI, nu a respectat semnalele luminoase şi sonore ale autoutilitarei şi a efectuat o nouă manevră, spre partea opusă, care a dus la impactul cu maşina Poliţiei, toate acestea ducând la vătămarea corporală a trei persoane (aceştia suferind leziuni vindecabile în peste 90 zile îngrijiri medicale, precum şi prejudicii estetice permanente – una dintre persoanele vătămate)”, scrie în comunicat.

 Maşina de Poliţie se afla în misiune, iar în aceasta se aflau 3 poliţişti şi un bărbat urmărit penal pe care aceştia l-au capturat. Autospeciala se îndrepta de la Haţeg înspre Caransebeş, iar accidentul a avut loc în oraşul Oţelu Roşu. Şoferiţa a virat stânga fără să se asigure şi a tăiat calea maşinii de Poliţie.

 În urma impactului între cele doua autoturisme, cei trei poliţişti şi o pasageră din maşina care a provocat accidentul au fost răniţi.

 Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Caransebeş, spre soluţionare.

Comentarii

comentarii