Acasă Eveniment Femeie ucisă cu lovituri de cuţit, la Arad, după ce a fost...

Femeie ucisă cu lovituri de cuţit, la Arad, după ce a fost urmărită cu maşina de un grup de romi

538
DISTRIBUIȚI

O femeie de 30 de ani a fost ucisă, în noaptea de luni spre marţi, în oraşul arădean Pecica, după ce a fost urmărită cu maşina de un grup de romi, care ar fi apropiaţi ai soţului ei, pe care îl părăsise şi pe care intenţiona să îl viziteze pentru a-şi lua copilul. Potrivit poliţiştilor, femeia în vârstă de 30 de ani a mers în Pecica pentru a-şi lua fetiţa de opt ani, care stătea cu tatăl, de care s-a despărţit recent. Femeia a mers însoţită de un prieten, însă la poarta casei soţului era aşteptată de un grup de romi, astfel că ea şi amicul ei nu au coborât din maşină intenţionând să plece, moment în care câţiva bărbaţi au plecat în urmărirea lor cu o maşină.
Prietenul femeii le-a relatat poliţiştilor că au fost blocaţi în trafic cu maşina, după ce au fost tamponaţi, fiind atacaţi de romi, timp în care mama fetiţei a fost înjunghiată cu un cuţit. Victima a fost transportată imediat la Spitalul Judeţean Arad, însă a murit la scurt timp.
„Pacienta ne-a fost adusă cu plăgi înjunghiate în zona toracică, iar după cinci minute a intrat în stop cardio-respirator. După toate încercările de resuscitare, pacienta a decedat”, a declarat medicul Nicoleta Kygyosi.
La locul atacului, criminaliştii au găsit mai multe cuţite, unul dintre ele fiind pătat cu sânge. „Se pare că a fost o altercaţie destul de violentă, pentru că am găsit mai multe arme albe, dar încă nu ştim cui aparţin”, a declarat comisarul Ştefan Moldovan, şeful Serviciului Criminalistic. Anchetatorii cred că femeia a fost ucisă în urma neînţelegerilor cu soţul, pe care l-a părăsit, însă nu pot spune deocamdată dacă şi soţul a fost implicat direct în altercaţie sau numai apropiaţi ai acestuia. "Victima a fost înjunghiată cu un cuţit. Urmează să audiem persoanele implicate şi să stabilim cine este autorul faptei", a declarat procurorul criminalist Florin Roman.
În cursul zilei de marţi, procurorii îi vor audia pe suspecţii implicaţi în altercaţie şi pe soţul victimei, care a fost internat în spital după ce a acuzat că se simte rău.

Sursa: Mediafax
 

Comentarii

comentarii