Acasă Actualitate Femeile de afaceri din Timişoara organizează o nouă ediţie a Balului Speranţei

Femeile de afaceri din Timişoara organizează o nouă ediţie a Balului Speranţei

365
DISTRIBUIȚI

Asociaţia Femeilor Antreprenor din România (AFAR) va organiza, în 30 octombrie, o nouă ediţie a Balului Speranţei. Fondurile adunate în acest an vor fi utilizate, alături de cei 90.000 adunaţi la ediţia de anul trecut, pentru ridicarea unui centru de îngrijire a bătrânilor la Giroc. Balul se va desfăşura la restaurantul Daf Junior din Giroc, cu începere de la ora 19.
„Ediţia din acest an este cea de-a doua dedicată căminului de bătrâni. Sperăm ca la această ediţie să adunăm restul sumei necesară pentru ridicarea la roşu a construcţiei. Căminul de bătrâni va fi realizat pe un teren de 3.000 de metri pătraţi pe care l-am obţinut în urma unei donaţii. Noi dorim ca din primăvară să ne apucăm de construcţie. Ulterior, avem intenţia să scriem un proiect de finanţare în urma căruia să primim banii necesari pentru realizarea finisajelor interioare. Sperăm ca să finalizăm totul în 2010, iar din 2011 să putem inaugura căminul pentru bătrâni”, spune Maria Grapini, preşedinte al AFAR.
Organizatorii speră să aducă la Bal cel puţin 250 de persoane, 150 de bilete fiind deja vândute. Preţul unui loc la evenimentul caritabil este de 200 de lei. Cei prezenţi vor putea participa şi la o tombolă, contra sumei de 10 lei. Cea mai mare parte a banilor vor fi adunaţi în urma tradiţionalei licitaţii. Femeile de afaceri au primit deja mai multe obiecte de artă, tablouri, cărţi vechi şi sculpturi, pe care le vor scoate la licitaţie.
„Criza economică se simte şi la Timişoara. O parte din cei care au participat activ la ediţiile trecute mi-au spus că anul acesta nu mai pot di atât de darnici. Mulţi au ales însă să doneze obiecte pentru tombolă,” a mai spus Grapini.
Tot conform tradiţiei, la ora 24 vor fi aleşi regele şi regina balului, respectiv cei mai darnici participanţi. Partea artistică va fi asigurată de invitatul de onoare, cunoscutul cântăreţ Ovidiu Comornic şi de Alexandra Jebelean, componentă a grupului Flores. La această ediţie a Balului Speranţei vor fi acordate şi şase plachete pentru cei care în anii trecuţi au fost cei mai mari donatori în cadrul proiectelor caritabile ale asociaţiei.

Comentarii

comentarii