Acasă Actualitate Fenomene extreme în vestul României. Furtunile violente și vijeliile au lovit mai...

Fenomene extreme în vestul României. Furtunile violente și vijeliile au lovit mai multe zone din țară

1353
DISTRIBUIȚI

Furtunile violente și vijeliile au lovit mai multe zone din ţară. În Drobeta-Turnu Severin acoperişurile blocurilor au fost smulse si mai multe apartmente au fost avariate. Şi în Reşiţa, vântul puternic a rupt copacii şi mai multe maşini au fost distruse.

Județul Caraș-Severin s-a aflat sub atenționare de fenomene periculoase Cod galben, ce a vizat ploaie, descărcări electrice, precum și intensificări ale vântului de până la 70 km/h.

,,În mai puțin de o jumătate de oră, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Caraș-Severin au fost solicitați să intervină pentru degajarea mai multor copaci. Un copac a căzut pe strada Golului din Reșița, un altul, pe Calea Timișoarei din Caransebeș. De asemenea, un copac a căzut pe DJ 582, între localitățile Cuptoare și Văliug, unul în satul Giurgiova, dar și în zona Gării din Oravița și pe DN 57B, în zona unității administrativ teritoriale Lăpușnicel. Un alt copac a căzut pe carosabil, pe DJ 571A, în localitatea Padina Matei”, a declarat Elena Tarla, purtător de cuvânt al ISU Semenic al județului Caraș-Severin, pentru Agerpress.

Comentarii

comentarii