Acasă Monden/Lifestyle Fericire mare pentru Alina Vidican. Fratele și cumnata i-au adus copiii înapoi,...

Fericire mare pentru Alina Vidican. Fratele și cumnata i-au adus copiii înapoi, de la Timișoara, la Miami

DISTRIBUIȚI

Alina Vidican este în culmea fericirii după ce s-a reunit cu cei doi copii ai săi, care au fost în România, la tatăl lor, Cristi Borcea, de sărbători.

De Crăciun, omul de afaceri Cristi Borceai-a avut alături pe toți cei șapte copii ai săi, iar de Revelion s-a distrat în Poiana Brașov. Cum n-a avut alături pe nimeni din familie, fosta soție a acestuia, Alina Vidican, a petrecut noaptea dintre ani la restaurantul pe care îl deține la Miami, alături de cei prezenți. De câteva zile, Alina Vidican este fericită tare. Vedeta a reușit să se reîntâlnească cu cei doi copii ai săi și ai lui Cristi Borcea, Alexandru și Gloria. Aceștia au ajuns acasă, la Miami, după ce și-au petrecut sărbătorile de iarnă în România, alături de tatăl lor. Fratele şi cumnata Alinei Vidican au fost cei care s-au ocupat ca micuţii să ajungă, în deplină siguranţă, în braţele mamei lor, la Miami.

După ce aceştia au petrecut Revelionul alături de Cristi Borcea, Valentina Pelinel şi toţi ceilalţi copii ai omului de afaceri, Alexandru şi Gloria au ajuns la Timişoara, iar de acolo, preluaţi de rudele Alinei, au plecat înapoi spre Statele Unite ale Americii.

„Alina a fost foarte fericită să îşi revadă copiii, era nerăbdătoare să îşi petreacă, din nou, timpul cu cei doi, mai ales că ea a fost foarte ocupată în perioada în care au lipsit din Miami, ea fiind cea care a supravegheat toate evenimentele care au avut loc la restaurantul din Miami”, au declarat surse din apropierea familiei Alinei Vidican pentru wowbiz.ro.

Cristi Borcea și Alina Vidican au divorțat la Constanța în anul 2016. Cei doi soți s-au prezentat la notar și au pus capăt mariajului început în 2011. Alina Vidican are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea:  Alexandru și Gloria. Cristi Borcea s-a cununat civil cu Valentina Pelinel în data de 12 septembrie a anului trecut. Cei doi au împreună un băiețel, Milan, și urmează să devină părinți de fetițe, blonda fiind însărcinată cu gemene.

Comentarii

comentarii