Acasă Actualitate Fermierul Alex Degianski a oferit 26 de tablete școlii din Ionel Timiș

Fermierul Alex Degianski a oferit 26 de tablete școlii din Ionel Timiș

285
DISTRIBUIȚI

Marți 23 martie, tânărul fermier Alexander Degianski a oferit Școlii gimnaziale din Iohanisfeld (Ionel), comună Otelec, județul Timiș, 26 de tablete pentru copiii cu rezultate bune la învățătură.

De ce un agricultor a făcut acest gest? Degianski a explicat: ”Elevii au nevoie de aceste gadgeturi în perioada această malignă pentru învățământul românesc, perioada în care educația și așa lăsată la coadă că prioritate de țară a ajuns la fundul marii. Bucuria pe fetele lor se citește și în spatele măștilor, iar acest lucru mă face fericit!

În consecință, în provoc pe alți fermieri, colegi de breaslă și prieteni, absolvenți ai școlilor în perioade în care “școală era școală” să facă la fel, iar la rândul lor să nominalizeze alți fermieri , s.a.m.d”.

Amintim că Alexander Degianski a mai oferit 17 tablete, în valoare de 10.000 de lei Școlii gimnaziale din Giulvăz, în octombrie 2020.

Alexander Degianski este inginer agronom, dar și economist. În 2012, a absolvit cu media 10 Facultatea de agricultură  din cadrul USAMVB Timișoara și, în paralel, a urmat și cursurile Facultății de Științe Economice.

În 2021, la vârsta de 31 de ani, administrează 5.000 de ha de teren agricol ale unui concern din Belgia, întinse pe cinci localități din Timiș – Giulvăz, Poeni, Otelec, Peciu Nou și Livezile – și coordonează zeci de angajați. De asemenea, deține și o fermă proprie de 400 de ha, în Giulvăz.

Comentarii

comentarii