Acasă Actualitate Fermierul Alexandru Degianski a oferit 3 utilaje gratuit pentru dezinfecția străzilor din...

Fermierul Alexandru Degianski a oferit 3 utilaje gratuit pentru dezinfecția străzilor din Timișoara. Primăria l-a refuzat

6283
DISTRIBUIȚI

Tânărul fermier Alexandru Degianski, care administrează 5.000 de ha în Timiș ale unui concern belgian, a făcut Primăriei Timișoara o propunere inedită și binevenită, în pandemia de gripă provocată de SARS-COV2 (COVID19).

”Vă pun la dispoziție gratuit oricând doriți trei mașini speciale de stropit, (dezinfectat), străzile cu lățimi de la 6 -24 metri și cu o capacitate de 3.000 de litri, cu tot cu operatori și motorină, pentru bulevardele principale sau străzile late”, a fost propunerea înaintă Primăriei Timișoara.

Deși la început reprezentanții primăriei au fost încântați de ofertă, nu s-a lăsat cu niciun rezultat concret. Cum și tăcerea e un răspuns, se pare că acesta este ”Nu!”.

Păcat…! Covid2 poate aștepta la orice pas pe străzile din Timișoara …!

Oricum gestul binevoitor al fermierului era în interesul cetățenilor, dat fiind că în Timișoara sunt peste 1.000 de străzi care așteaptă să fie dezinfectate și spălate și e nevoie de utilaje și mână de lucru, mai ales că totul era gratuit…!

Comentarii

comentarii