Acasă Actualitate Festival de reduceri și magazine deschise până la miezul nopții la Shopping...

Festival de reduceri și magazine deschise până la miezul nopții la Shopping City Timișoara

853
DISTRIBUIȚI

Shopping City Timișoara dă startul nopților albe de vară cu cel mai mare eveniment de reduceri al sezonului: Shopping Night! Pe 12 iunie, programul magazinelor se prelungește până la miezul nopții, iar prețurile se topesc.

Feeria începe la ora 20:00 și ține până la 24:00, timp în care vizitatorii vor descoperi promoții irezistibile și reduceri ce pornesc de la 15% și pot ajunge chiar și la 50%. Mai mult, Peek&Cloppenburg deschide catalogul reducerilor începând cu ora 21:00, moment din care vizitatorii care dețin un card de client beneficiază de un extra discount de 20% la toate produsele deja reduse.

Și asta nu e tot. Centrul comercial îi răsfață pe vizitatori și cu o întâlnire de gradul… fashion cu bloggerul Sînziana Iacob, care nu vine doar cu sfaturi despre ținute și trenduri, ci și cu premii pentru primii 50 de fani care o întâmpină în mall: câte un voucher în valoare de 50 de lei la Shizen Sushi Bar! În plus, pentru că o asemenea colecție de reduceri merită și câteva clipe de relaxare, Shopping City Timișoara îi va delecta pe clienți cu barmani talentați și cocktailuri numai bune de răcorit o seară grea de cumpărături.

Detalii despre cea mai mare noapte a reducerilor de vară, precum și lista tuturor reducerilor de Shopping Night, pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Timișoara, precum și de pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii