Acasă Actualitate Festivalul Diskoteka, amânat pentru 18 – 20 septembrie

Festivalul Diskoteka, amânat pentru 18 – 20 septembrie

252
DISTRIBUIȚI

Riscurile ridicate de infectarea cu coronavirusul Covid-19 creează probleme organizatorilor de evenimente. După ce multe evenimente private, care urmau să se desfășoare în această lună, s-au anulat, și Primăria Timișoara a luat o hotărâre de urgență: suspendarea tuturor spectacolelor din perioada 11 – 22 martie, cel puțin.

„Încă nu am decis anularea Târgului de Paști sau Timfloralis. Am avut o discuție cu cei de la Diskoteka, vor să amâne până la toamnă”, a spus primarul Nicolae Robu, în conferința sa de marți.

„Au decis să nu se mai țină cum a fost programat, să îl replanifice pentru septembrie. Există contracte cu artiști, care vor fi contactați. Sperăm că vor putea fi menținute, poate vin și alți artiști”, a mai spus edilul.

Până în acest moment, transmit organizatorii, s-au vândut aproximativ 10.000 de bilete. În perioada aceasta, după cum s-a văzut anul trecut, urmau să se vândă și mai multe. Cei care au cumpărat bilete pentru perioada 1 – 3 mai le vor putea folosi la noile date, 18 – 20 septembrie.

În legătură cu line-up-ul, organizatorii scriu, pe blogul evenimentului: „Festivalul care urma să se desfășoare în perioada 1-3 Mai, în Timișoara, își păstrează majoritatea numelor de pe afiș (precum DJ BoBo, care a confirmat prezența în septembrie), iar artiștii care au alte angajamente pentru noua perioadă, dacă va fi cazul, vor fi înlocuiți cu alte nume sonore. Sănătatea și siguranța participanților la DISKOteka Festival este prioritară pentru noi”.

Comentarii

comentarii