Acasă Actualitate Festivalul Educației 2024, la Iulius Town Timișoara

Festivalul Educației 2024, la Iulius Town Timișoara

DISTRIBUIȚI

ROMEnt împreună cu Universitatea Politehnica din Timișoara și Iulius Town organizează Festivalul Educației 2024, la cel mai mare centru comercial din zona de Vest a țării, Iulius Town, în perioada 23-25 mai.

Evenimentul își propune să fie un real punct de referință  în domeniul educațional, îmbinând angajamentul comunității locale față de inovație, cultură și orientarea în carieră a tinerilor care se pregătesc să pășească într-o nouă etapă din viața lor școlară sau academică.

Obiectivul activităților desfășurate în cadrul celor trei zile de festival este de a ghida tinerii spre cele mai potrivite trasee educaționale, integrând tehnologia modernă și modele educaționale avansate.

“Așadar, v-am pregătit 3 zile pline de magie și culoar, într-un mediu educațional”, susțin organizatorii.

Ziua 1 (23 Mai) – Interactive Robotics Day, expoziție de roboți educaționali și industriali.

Ziua 2 (24 Mai) – Expo Admitere (Școala Timișeană – Repere educaționale), expoziție de oferte educaționale ale liceelor și ale universităților.

Ziua 3 (25 Mai) – Meraki, expoziție de artă.

Nu rata Festivalul Educației! Alătură-te nouă la Iulius Town în perioada 23-25 Mai 2024 pentru trei zile pline de inovație, cultură și orientare în carieră. Explorează lumea roboților, descoperă ofertele educaționale și bucură-te de arta locală.

 

Comentarii

comentarii