Acasă Cultura Festivalul Fanfarelor 2019 – spectacol incendiar în sala Capitol Timișoara

Festivalul Fanfarelor 2019 – spectacol incendiar în sala Capitol Timișoara

885
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș a organizat duminică, 22 septembrie, după amiaza, Festivalului Fanfarelor 2019, în sala Capitol a Filarmonicii Banatul Timișoara, cu sprijinul financiar al CJT.

Invitați speciali au fost Vasile Conea, unul dintre cei mai renumiți și iubiți soliști de muzică bănățeană, și fanfarele Dejan Ilic din Serbia și Transilvania din Cugir, jud. Alba. 

Programul festivalului a început de la sediul centrului de cultură la ora 12:00, a continuat cu parada fanfarelor participante, iar la ora 17:00, a avut loc spectacolul în sala Capitol.

Timișorenii au putut asculta un incendiar spectacol susținut de cele 10 fanfare cu stiluri de interpretare diferite, de la cântece ”big band”, muzică populară și cântece specifice la ritmuri balcanice. 

De asemenea au fost cântece din zona Banatului în interpretarea lui Vasile Conea, alături de Fanfara din Grebenac, Serbia.

La festival au participat Fanfara Garnizoanei Militare Timişoara, Fanfara „Pro Amicitia” din Timişoara, Fanfara Populară din Grebenac – Serbia, Fanfarele populare din Mercina și Bănia– Caraş Severin,  Fanfara din Almaș și Fanfara din Nădlac, jud. Arad, Fanfara Banaten Muzikanten din Timișoara.

Intrarea a fost liberă!

Comentarii

comentarii