Acasă Cultura Festivalul Fanfarelor, în duminica Floriilor, 10 fanfare redutabile vor anima Timișoara

Festivalul Fanfarelor, în duminica Floriilor, 10 fanfare redutabile vor anima Timișoara

DISTRIBUIȚI

În duminica Floriilor, sunteți invitați să retrăiți emoțiile, nostalgia și atmosfera Banatului de altădată la Festivalul Fanfarelor 2024.

Cea de-a 36-a ediție a festivalului se va desfășura duminică, 28 aprilie 2024,de la ora 16:00, în cinci locații din Timișoara.

10 fanfare redutabile  vor anima orașul pe strada E. Ungureanu, nr.1, la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș (Fanfara “Nadlačanka”din Nădlac din județul Arad și Fanfara ”Promenada” a Centrului Cultural Câmpia Turzii).

În Piața Unirii (Fanfara „Maranata” a  Bisericii Penticostale din Ghiroda și Fanfara Societății Culturale ”Doinitorii Banatului” din Mercina), în Parcul Central (Fanfare Blue Brass și Fanfara Tim Trombones Quartet).

În Piața Victoriei (Fanfara Banat Adventist Brass Band  și Fanfara din Petrești din județul Alba) și pe malul râului Bega, lângă stația Catedrala Mitropolitană (Fanfara „Cununa Almașului” a Bisericii Ortodoxe din Almaș din județul Arad și Fanfara TM Harmony).

Accesul publicului este liber.

Festivalul Fanfarelor este organizat de Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Timiș, coordonată de profesor Liliana Laichici, manager.

Evenimentul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.

 

Comentarii

comentarii