Acasă Actualitate Festivalul lubeniței 2019 va avea loc în 3-4 august, la 50 de...

Festivalul lubeniței 2019 va avea loc în 3-4 august, la 50 de km de Timișoara

700
DISTRIBUIȚI

Tradiționalul Festival al lubeniței 2019, ediția a XI-a, va avea loc în 3-4 august, la Gottlob, la 50 de km de Timișoara, unde sunt invitați toți bănățenii, eveniment organizat de Primăria și Consiliul Local Gottlob.

Atât în prima, cât și în a doua seară de festival, atmosfera pe muzică populară va fi întreținută de unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai Banatului.

Totuși, în prima seară, pe scena din Gottlob, va urca și celebra cântăreață DELIA împreună cu band-ul ei pentru un show spectaculos.

Anul acesta campionatele de mini-fotbal și tenis vor avea loc sâmbătă 3 august, iar duminică, va fi un meci amical între echipa actuală Spartak Gottlob și cea de ”old boys” din anii 1998-2000.
Vă așteptăm la stadion -îndeamnă Primăria Gottlob!

„În România, lubeniţă de Gottlob găsiţi de la Satu Mare, până la Mehedinţi.

Am ajuns să fim foarte cunoscuţi cu acest festival nu numai în ţară, ci şi peste hotare. Ne-am promovat cu succes comuna peste tot.

Mai mult, am construit şi cel mai modern cinema cu fonduri europene pe care îl folosim pentru promovarea lubeniţei de Gottlob, organizând an de an în Timişoara şi în comună festivalul de film Ceau Cinema, unde pepenele este mascota!”, susține Gheorghe Nastor, primarul comunei Gottlob.

Comentarii

comentarii