Acasă Actualitate Festivalul World Class #BeHealthy vine la Timișoara pe 30 septembrie cu activități...

Festivalul World Class #BeHealthy vine la Timișoara pe 30 septembrie cu activități de health & fitness gratuite

DISTRIBUIȚI

World Class, 29 septembrie, 2023: România ocupă locul 4 în Europa la sedentarism! Peste 6 din 10 români nu fac niciodată exerciții fizice sau sport! Este rezultatul celui mai recent sondaj Eurobarometru (mai 2022)

Această statistică alarmantă nu afectează doar sănătatea și bunăstarea populației, ci reprezintă și o povară financiară semnificativă asupra cheltuielilor de sănătate publică din România. Costurile estimate pentru sănătate, determinate de comportamentul sedentar al românilor, se ridică la impresionanta sumă de 119 de milioane de euro anual! Aceste costuri reprezintă tratamentele pentru afecțiunile cauzate direct sau agravate de inactivitatea fizică, precum și costurile indirecte legate de productivitatea pierdută și absenteismul de la locul de muncă.

“Exercițiul fizic este medicament, sănătatea este cea dintâi bogăție, iar prevenția prin activitate fizică regulată este esențială și fundamentală pentru un stil de viață sănătos! Totul pentru sănătatea românilor! Pentru viitorul unei Românii sănătoase!

Îmbunătățirea sănătății românilor este o investiție importantă și un angajament pe termen lung, pe care World Class și l-a asumat prin mișcarea BeHealthy. 

World Class, cea mai mare rețea de cluburi de health & fitness și piscine din România, și-a asumat această misiune cu ani în urmă și continuă să ia măsuri importante pentru a crește accesibilitatea serviciilor și  pentru a încuraja mai mulți români să fie mai activi mai des. Suntem bucuroși să aducem toate aceste servicii, toate aceste mesaje pozitive și puternice la Timișoara prin Festivalul #BeHealthy. O nouă ediție a festivalului va avea loc la București pe 7 octombrie,” a declarat Kent Orrgren, CEO World Class.

World Class, cea mai mare rețea de health & fitness din România, cu 3 cluburi deschise în Timișoara și 44 în întreaga țară, rămâne loială misiunii #BeHealthy pe care și-a asumat-o cu mulți ani în urmă, să motiveze și să inspire mai mulți români să facă mai multă mișcare mai des. Astfel, după o pauză provocată de pandemie, Festivalul World Class #BeHealthy, cel mai amplu festival urban de health & fitness, revine la Timișoara pe 30 septembrie, după care ajunge la București, pe 7 octombrie. Participarea este gratuită, dar locurile la clase sunt limitate. Înscrierile se pot face pe www.behealthyfestival.ro.

Festivalul #BeHealthy Timișoara va aduna în Parcul Iulius Town cei mai îndrăgiți antrenori și instructori World Class. Vor fi echipele celor 3 cluburi World Class Iulius Town, World Class Vox și World Class Dumbrăvița și invitați speciali care vor desfășura clase de group fitness pe scenele festivalului, alături de participanți. Va fi organizat un Bootcamp care va pune la încercare forța și voința celor înscriși și îi va recompensa pe cei mai rezistenți.

Vor fi și activități speciale dedicate copiilor, alături de instructori World Class specializați în programele #BeHealthyKids. Cei prezenți vor putea participa, de asemenea, la diverse provocări de health & fitness cu premii instant și la întreceri alături de antenori personali.

Toți cei care vin la clasele din festival vor putea intra în tombola #BeHealthy Timișoara, care le va aduce un abonament Silver pe un an, în rețeaua de cluburi și piscine World Class. Organizatorii s-au gândit și la elementul-surpriză, astfel că participanții pot câștiga ăn fiecare oră câte un premiu, pe toată durata festivalului.

Mai multe detalii despre program, clase și orele de desfășurare ale activităților #Behealthy Festival puteți găsi pe www.behealthyfestival.ro.

Comentarii

comentarii