Acasă Eveniment Fetiţa de nici trei ani, rămasă fără părinţi, în urma unui îngrozitor...

Fetiţa de nici trei ani, rămasă fără părinţi, în urma unui îngrozitor accident pe o șosea din vestul țării. Apropiaţii familiei, revoltaţi pe şoferul de BMW

662
DISTRIBUIȚI

Fetiţa celor doi tineri care au murit, luni, în cumplitul accident rutier produs pe DJ 763, între Sudrigiu şi Pietroasa, este în afara oricărui pericol.

Micuţa în vârstă de 2 ani şi 11 luni a scăpat ca prin minune doar cu câteva zgârieturi, cu toate că nu era asigurată într-un scaun auto special pentru copii, iar impactul puternic a proiectat-o în afara maşinii, unde a şi fost găsită, lângă mama sa, de echipajele de urgenţă sosite la faţa locului.

Copilul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Oradea, a fost internat, luni după-amiază, la Spitalul Municipal Gavril Curteanu, însă doar pentru a fi ţinut sub observaţie.

“Fetiţa este bine, a suferit doar câteva escoriaţii, însă nimic serios. A fost internată pentru a fi ţinută sub observaţie”, a explicat, marți, pentru BIHOREANUL, şeful UPU – SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Părinţii fetiţei, Ionuţ şi Corina, doi tineri de 33, respectiv 32 ani, locuiau în satul Poienii de Jos (comuna Bunteşti) şi se ocupau de culesul şi prelucrarea plantelor medicinale.

Rudele, prietenii, dar şi localnicii din zonă sunt şocaţi de cele întâmplate, susţinând că vina pentru moartea cuplului o poartă exclusiv şoferul din BMW, care a izbit maşina Suzuki în care se afla familia.

“Cei doi veneau cu maşina de la Sudrigiu, tractau o remorcă în care aduceau materiale de construcţii. Au oprit să vireze spre drumul comunal care duce spre Poienii de Jos, ca să meargă spre casă. În spatele lor a oprit un Touareg, ca să-i lase să vireze. Cel cu BMW, venea din spatele coloanei şi a intrat în depăşire pe linie continuă. I-a luat din plin, ei săracii viraseră deja. Ce vină au avut ei?”, a povestit, pentru BIHOREANUL, unul dintre vecinii tinerilor.

Circumstanţele exacte în care s-a produs accidentul vor fi lămurite în urma anchetei penale declanşate în caz. Până atunci, poliţiştii rutieri care au efectuat cercetările la faţa locului au transmis că, în opinia lor, în acest caz există o culpă comună.

Comentarii

comentarii