Acasă Monden/Lifestyle Fiţe în pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011

Fiţe în pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011

895
DISTRIBUIȚI

Adrian Haiduc, controversatul designer român din Timişoara, care în acest an a intrat în Cartea Recordurilor cu lansarea unui „lanţ” de bijuterii din avion şi de la cea mai mare înălţime a plecat la studii în Phoenix-Arizona şi Hawai pentru specializare şi „profesionalizare” în lucrul cu diamantele.
Adrian Haiduc s-a specializat în coliere la Lukarol Hawai Education, din Statele Unite. După ce s-a pus la punct cu pietrele semipreţioase, timişoreanul a devenit singurul importator al perlelor de Hawai pentru Europa de sud-est. El, împreună cu soţia, a deschis şi primul magazin de perle din oraş, dar a dorit mai mult:. „În America e o regulă de aur. Nu poţi lua examenul până nu ştii să faci bijuterii. Acolo am învăţat cum se fac colierele, cerceii, brăţările, pandantivele şi diferite monturi”, a declarat Adrian Haiduc, care importă perle în numeroase oraşe din ţară.
În primele zile de studiu, Haiduc a descoperit… America. De data aceasta fiţele în pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011. „În Statele Unite ale Americii s-au dictat deja noile tendinţe în pietre preţioase şi semipreţioase pentru 2011. Ceea ce aduce nou 2011 în bijuterii. este faptul că nu vom avea doar o singură piatră a anului, ci noua fiţă este ca în fiecare lună a lui 2011 să se poarte câte o piatra preţioasă sau semipreţioasă. Sunt foarte curios câte vedete din România, avide după tot ceea ce înseamnă fiţă, vor avea în colecţia lor o bijuterie care să conţină, în fiecare lună, aceste pietre preţioase şi semipreţioase. Cred ca aş putea să le număr pe degete…”, spune Haiduc. {vsig}galerie/pietre{/vsig}

Comentarii

comentarii