Acasă Actualitate Fiica primarului din Deva, depistată pozitiv cu coronavirus, adusă la spital, la...

Fiica primarului din Deva, depistată pozitiv cu coronavirus, adusă la spital, la Timişoara

914
DISTRIBUIȚI

Fiica lui Florin Oancea, primarul municipiului Deva, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a fost internată, alături de tatăl ei, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Soţia edilului şi băiatul lor au avut teste negative pentru coronavirus.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus.

“Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19.  Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea.

Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

Comentarii

comentarii