Acasă Eveniment Fiica ucisă cu patru lovituri de cuţit, mama moartă în WC

Fiica ucisă cu patru lovituri de cuţit, mama moartă în WC

396
DISTRIBUIȚI

Tragedie de proporţii, la Utvin
O fată de 17 ani din localitatea timişeană Utvin a fost descoperită, miercuri dimineaţa, într-o baie de sânge în propria casa. Fata a fost înjunghiată cu patru lovituri de cuţit şi cel mai probabil a decedat la scurt timp după ce a încasat loviturile. Poliţiştii şi jandarmii au înconjurat imediat zona. Prima măsură luată de poliţie a fost să o dea în urmărire pe mama fetei, considerată principala suspectă. Oamenii legii au avut însă un nou şoc. Mama tinerei a fost găsită moartă în WC-ul din curtea casei. „Poate fi moarte accidentală în cazul femeii de 38 de ani sau s-ar fi putut sinucide din cauza remuşcărilor. Nu există foarte mulţi suspecţi, dar până la aflarea raportului medicului legal nu putem spune sigur că femeia şi-a ucis cu sânge rece fiica”, spune Emil Andrei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş.

Şi-a dat ultima suflare printre fecale
Familia Todea a fost urmărită parcă de un blestem. Capul familiei s-a sinucis în urmă cu aproximativ 2 ani şi de atunci liniştea familiei s-a distrus pentru totdeauna. Poliţiştii şi jandarmii au ajuns la locul crimei soclitaţi de bunica fetei de 17 ani care a descoperit trupul plin de sânge al adolescentei. Mama acesteia, care îşi luase două zile libere de la servici, şi de atunci nimeni nu o mai văzuse a fost dată în urmărire. Chiar dacă au luat cu asalt Utvinul, poliţiştii şi jandarmii aveau dispăruta chiar sub ochii lor. Valeria Cornelia Todea (38 ani) şi-a dat ultima suflare în WC-ul din grădina casei, unde fiica ei a fost ucisă cu sălbăticie. Văduva de 38 de ani este acum bănuită că s-ar fi sinucis. Nu îninate de a-şi ucide fiica, într-o criză de nevi.
Femeia a fost scoasă din WC de pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Banat”. Poliţiştii din Timiş au avut marţi seara un caz aproape similar. Un bătrân de 68 de ani, din Variaş şi-a înjunghiat fiul în piept după o altercaţie. Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din Sânnicolau Mare.

Comentarii

comentarii