Acasă Sport Finala la baschet se joacă pe teren

Finala la baschet se joacă pe teren

DISTRIBUIȚI

Neplătiţi de mai bine de două luni, sportivii de la Elba mai dau o şansă conducerii…
Fără bani în buzunare, toţi baschetbaliştii de la Elba Timişoara au participat la antrenamentul de marţi. Dacă la sfârşitul săptămânii trecute, sportivii ameninţau că s-ar putea să se retragă din finala Campionatului Naţional de Baschet, datorită restanţelor de bani pe care le are conducerea, marţi dimineaţă, aceştia s-au răzgândit.

“Continuăm finala doar pentru publicul timişorean”

“Am hotărât să continuăm finala, dar asta doar pentru publicul timişorean. Sunt dezamăgit şi cred că toţi o să plecăm în vacanţă fără un ban în buzunar.
Sunt dezamăgit de atitudinea conducerii.
Să fi în conducere nu înseamnă să stai doar în lojă, ci să te zbaţi pentru binele echipei”, a spus Dragan Petricevici, antrenorul lui BCM Elba Timişoara. Miercuri, de la ora 19, la sala “Constantin Jude” din Timişoara, este programat al doilea meci al finalei Campionatului Naţional de Baschet.
După prima partidă, Asesoft Ploieşti conduce cu 1-0, dar finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci jocuri. Baschetbaliştii timişoreni au ameninţat conducerea clubului că se pot retrage din finală.
De-a lungul timpului, sportivii de la Elba au avut în repetate rânduri probleme cu salariile.
La sfârşitul lui martie însă, clubul de baschet primea 600.000 de lei de la Consiliul Local Timişoara şi elevii lui Petricevici au fost convinşi că vor fi plătiţi la zi.
Nu s-a întâmplat, pentru că, conform lui Valentin Moldovan, preşedintele de la Elba, clubul ar avea nevoie de alţi 600.000 de lei pentru a plăti datoriile către sportivi.
Aceşti bani vor fi solicitaţi la rectificarea bugetară din iunie, iar dacă consilierii locali vor fi de acord să aloce alţi bani pentru baschet, sportivii ar putea fi plătiţi la începutul lui iulie.
Adică exact în perioada în care se află în vacanţă…

Comentarii

comentarii