Acasă National Firma mamei și surorii premierului Victor Ponta, vizată de perchezițiile DNA

Firma mamei și surorii premierului Victor Ponta, vizată de perchezițiile DNA

DISTRIBUIȚI

Perchezițiile efectuate marți de DNA vizează firma Exfin SRL, care aparține mamei și surorii premierului Victor Ponta, au declarat surse judiciare.
Aceleași surse susțin că în cauză este implicat și cumnatul premierului, Iulian Herțanu, care, cel mai probabil, va fi dus la audieri la DNA — Serviciul Teritorial Ploiești.
Procurori DNA efectuează marți dimineață percheziții în 14 locații, majoritatea situate în municipiile București și Ploiești, la sedii de societăți comerciale ori domicilii ale unor persoane.
“Procurorii DNA Ploiești efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și infracțiuni de fraudare a fondurilor Uniunii Europene. În cursul zilei de 17 februarie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 14 locații, majoritatea situate în municipiile București și Ploiești, acestea fiind sedii de societăți comerciale ori domicilii ale unor persoane”, se arată într-un comunicat al DNA.

Comentarii

comentarii