Acasă Actualitate Firmele din Timișoara trebuie, până la finalul lunii februarie, să-și vizeze acordul...

Firmele din Timișoara trebuie, până la finalul lunii februarie, să-și vizeze acordul de desfășurare a activității comerciale, altfel riscă amenzi de până la 2.000 de lei

334
DISTRIBUIȚI

Poliția Locală Timișoara le reamintește reprezentanților de firme că până la data de 28 februarie trebuie să-și vizeze acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale. În cazul în care nu fac acest lucru, se pot alege cu amenzi între 500 și 2.000 de lei. Taxele se pot plăti la casieriile primăriei sau prin ordin de plată.

„Potrivit HCL 538/2015 pentru aprobarea Regulamentului privind  condiţiile de desfăşurare a activităţilor comerciale şi de prestări servicii pe raza Municipiului Timişoara acordul pentru desfășurarea exercițiilor comerciale se vizează în mod obligatoriu până la data de 28 februarie a fiecărui an, pentru anul în curs. Nevizarea acordului corespunde cu lipsa acestuia și se sancționeaza cu amenzi între 500 și 2000 de lei.

Taxa de viză se plăteşte la casieriile Primăriei Municipiului Timișoara sau prin ordin de plată în contul bugetului local, odată cu depunerea documentaţiei, operatorul economic neputându-se considera autorizat decât în momentul vizării acordului pentru desfășurarea exercițiilor comerciale”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Anul trecut, în urma controalelor realizate de polițiștii locali, 122 de firme s-au ales cu sancțiuni din cauza lipsei avizului. „Și anul acesta vor fi efectuate verificări, motiv pentru care este recomandată intrarea în legalitate cât mai urgent posibil pentru a evita sancționarea”, mai recomandă reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

 

Comentarii

comentarii