Acasă Eveniment Fiul lui Sile Cămătaru, audiat la secția 5 Poliţie din Timişoara

Fiul lui Sile Cămătaru, audiat la secția 5 Poliţie din Timişoara

952
DISTRIBUIȚI

Albert Balint a făcut primele declaraţii după ce a fost reţinut de poliţişti. Aseară, fiul lui Sile Cămătaru a fost prins cu focuri de armă în Bucureşti, apoi a fost adus la Timişoara, unde, în urmă cu două luni, ar fi înjunghiat un tânăr într-un club.

Fiul lui Sile Cămătaru le-a spus reporterilor că nu a înjunghiat pe nimeni, că nu a fugit de poliţie şi că nu a stat ascuns.

Albert Balint a fost reţinut, fiind acuzat de loviri sau alte violenţe, şi este audiat la secția 5 Poliţie din Timişoara.

Reamintim că fiul lui Sile Cămătaru a fost prins, aseară, în jurul orei 19.00, după o urmărire cu focuri de armă în Bucureşti. Albert Balint era căutat după ce, în 19 octombrie, un tânăr de 29 de ani a ajuns la Spitalul Municipal din Timișoara, având o plăgă tăiată în zona toracică.

Victima a declarat că, în timp ce se afla în apropierea unui club de manele de pe Calea Aradului, din Timişoara, a avut o altercație cu Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru.

Acesta din urmă l-ar fi lovit pe tânăr, apoi l-ar fi înjunghiat. După incident, Albert Balint a dispărut, fiind dat în urmărire.

Comentarii

comentarii