Acasă Eveniment Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă, după o urmărire...

Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă, după o urmărire în trafic. El era căutat după ce a înjunghiat un bărbat, într-un club din Timişoara

462
DISTRIBUIȚI

Fiul lui Sile Cămătaru a fost prins conducând fără permis duminică seară, el refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor, care l-au urmărit în trafic şi au făcut uz de armă. El era căutat după ce, în ocotmbrie, a înjunghiat un bărbat într-un club din Timişoara.

”În data de 15.12, în jurul orei 19.00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea”, anunţă Poliţia Capitalei.

Echipajul a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit.

Poliţiştii au continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical.

Bărbatul de 32 de ani a fost imobilizat şi dus la sediul Secţiei 19 Poliţie.  El nu deţine permis de conducere.

Surse din anchetă au declarat că este vorba despre fiul lui Sile Cămătaru, Albert.

El a fost dus la Timişoara, unde, în octombrie, a înjunghiat un bărbat de 29 de ani.

Victima sa le-a povestit atunci poliţiştilor că era băut când a vrut să intre în club, însă administratoarea localului nu l-a lăsat să intre şi chiar i-a dat o palmă. La scurt timp, Albert Balint, care este iubitul femeii, a ieşit din local cu un cuţit în mână şi l-a înjunghiat pe bărbat, apoi a fugit.

Rănitul a urcat într-un taxi, iar la un moment dat i s-a făcut rău şi a sunat la 112. Medicii de la ambulanţă l-au preluat din taxi şi l-au transportat la Spitalul Municipal Timişoara. Cadrele medicale i-au îngrijit rana, care era una superficială şi nu a rămas internat în spital.

Albert Balint a fost condamnat, în trecut, la 5 ani de închisoare pentru trafic de droguri.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii