Acasă Actualitate Fiul unui faimos avocat din Timişoara, bătut cu bestialitate pe stradă, în...

Fiul unui faimos avocat din Timişoara, bătut cu bestialitate pe stradă, în apropierea Palatului Justiției

1150
DISTRIBUIȚI

Atac violent la Timișoara! Fiul unui cunoscut avocat din oraș a fost bătut cu bestialitate de maim mulți indivizi. Scenele s-au petrecut chiar în fața tribunalului. Polițiștii încearcă acum să dea de urma agresorilor.

Incindetul a avut loc joi seara, în apropierea Palatului Justiției din Timişoara. Fiul avocatului se afla în staţia de troleibuz când mai multe persoane s-au năspustit asupra sa, cel mai probabil cu intenţia de a-l jefui. Băiatul a avut prezență de spirit şi a ripostat, dat tot s-a ales cu contuzii. Atacatorii l-a lovit mai ales în zona rinichilor.

“Timișoara e sub asalt și nimeni nu mai e în siguranță, câtă vreme la ora 20,00 ești atacat de bande organizate de borfași în stația de autobuz, pentru a fi jefuit că în Vestul Sălbatic! Așa cum am mai spus-o se pare că suntem pe cont propriu, trebuie să ne apărăm singuri. Statul e în colaps, nu-și mai poate apară cetățenii!

Le transmit agresorilor că mai devreme sau mai târziu vor fi identificați și vor merge la pușcărie, orașul nu este al lor ci al celor care respectă normele de conviețuire socială”, a declarat avocatul Florin Kovacs, tatăl băiatului agresat, citat de evz.ro.

Comentarii

comentarii