Acasă Eveniment Fiul unui fost primar din Timiș, ridicat de mascați

Fiul unui fost primar din Timiș, ridicat de mascați

DISTRIBUIȚI

Fiul fostului primar de Darova, Nicolae Costandana, a fost ridicat de pe strada de catre ofiterii de la Crima Organizata.

Mai multi localnici au declarat pentru Lugoj Info.ro ca politistii l-au blocat in trafic pe fiul politicianului, in localitatea Darova, dupa aproximativ doua ore de filaj. Imediat ce l-au incatusat, politistii au descins la locuinta tanarului din Sacosu Mare.

Contactat de Lugoj Info.ro, fostul primar al comunei Darova, actual presedinte de filiala si consilier local Pro Romania, a recunoscut ca politistii i-au trecut pragul, insa s-a ferit sa spuna de ce oamenii legii ii scotocesc casa, sustinand ca problemele se trag de la fiul lui. Politistii au anuntat ca vor face declaratii dupa finalizarea perchezitiei si audieri.

UPDATE: Denis Costandana, fiul fostului primar din Darova, a fost arestat pentru 30 de zile.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Timisoara impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara, au anuntat ca Tribunalul Timis a admis propunerea de arestare pentru doua persoane banuite de trafic de droguri de risc. “Masurile au fost dispuse dupa ce un banuit a fost prins in flagrant delict, in timp ce ar fi comercializat, ca intermediar al celuilalt banuit in cauza, aproximativ un kilogram de canabis, pentru suma de 30.000 de lei. In cursul zilei de ieri, 15 noiembrie, judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a banuitilor, pentru 30 de zile. Activitatile au beneficiat de sprijinul jandarmilor  din cadrul Gruparii  de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara.”, au anuntat politistii antidrog. Fiul fostului primar a fost retinut in centrul comunei Darova.

Comentarii

comentarii