Acasă Politica Florin Călinescu a lansat candidatul ”verde” la Primăria Timișoara, cu un atac...

Florin Călinescu a lansat candidatul ”verde” la Primăria Timișoara, cu un atac la ”chitaristul” Robu

2016
DISTRIBUIȚI

Florin Călinescu nu va candida pentru funcţia de primar al Timişoarei. Acest lucru a fost confirmat, duminică, de actorul, venit la Timișoara în rol de președinte de partid, pentru a-l prezenta pe candidatul Partidului Verde, Gabriel Tomescu..

În discursul său, Călinescu a vorbit despre importanţa produselor ecologice și despre protejarea zonelor verzi, dar mai ales despre principalul contracandidat ”chitarisrul” care conduce acum Primăria Timișoara.

,,Trebuie să pun un kamikaze pentru a îndrepta ceea ce s-a întâmplat aici de 30 de ani. Nu am văzut în Timişoara, în afară de Piaţa Unirii şi străzile adiacente, ca un fel de centru vechi, vreo gândire undeva, să păstrăm culori de clădiri sau arhitectură. Poate că acest candidat dacă va câştiga să se preocupe de chestiile astea. Într-o lună trebuie să demonstreze ceva, măcar două becuri, o şcoală, o grădiniţă. Dacă vi se pare că totul a fost rezolvat de celebrul Ciuhandu şi de chitaristul acesta, atunci nu aveţi decât să-i votaţi mai departe,” a spus celebrul actor.

Candidatul Gabriel Tomescu s-a referit în mod special la felul în care trebuie pregătit oraşul pentru 2021: ,,Dacă vrei să atingi toate obiectivele pe care şi le-au făcut cei din Asociaţia Timişoara Capitală Culturală Europeană, trebuie să te pregăteşti să primeşti turişti, trebuie să te pregăteşti ca populaţia să participe la tot ceea ce se întâmplă acolo, pentru că în tot programul acela sunt foarte multe obiective şi foarte multe acţiuni care implică şi oamenii din Timişoara. Nu poţi dacă nu ai un oraş curat, pregătit pentru foarte mulţi turişti, un oraş care să aibă o infrastructură, din care de pe autostradă să poţi să intri către centru şi multe alte lucruri care nu s-au facut’, a declarat Gabriel Tomescu.

Membrii Partidului Verde au participat duminică și la marş pentru susţinerea iniţativei cetăţeneşti privind perdeaua forestieră de protecţie a Timișoarei până în Parcul Central.

Foto: expressdebanat.ro

Comentarii

comentarii