Acasă Actualitate Florin Jurchița, candidatul PSD la Primăria Banloc: Vom găsi soluții pentru toate...

Florin Jurchița, candidatul PSD la Primăria Banloc: Vom găsi soluții pentru toate problemele (P)

DISTRIBUIȚI

Domnule Jurchița, ați hotărât să candidați pentru funcția de primar al comunei Banloc. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Comuna Banloc are nevoie de un primar căruia să-I pese de oameni, care să înțeleagă că tot ceea ce se face în comună este pentru și în folosul oamenilor, pentru ca viața lor să devină mai bună. Am decis să candidez la funcția de primar al comunei Banloc pentru că am fost implicat mereu în viața comunității, iar experiența în administrația locală, pe care am dobândit-o în cei 12 ani ca și viceprimar, ma va ajuta foarte mult. Sunt multe lucruri de care are nevoie comuna noastră, dar pot spune că voi face tot ceea ce ține de mine să găsesc soluții pentru ele.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

O parte din proiectele pe care doresc să le implementez au fost conturate și în urma discuțiilor purtate cu locuitorii comunei, deoarece consider că este esential să ascultăm vocea lor. Primul lucru pe care îl voi face este să accesez fondurile europene, o măsură esențială dacă ne dorim ca toate obiectivele să fie realizate. Câteva proiecte pe care le voi demara cât mai urgent sunt asfaltarea tuturor drumurilor din localitățile Banloc, Ofsenița, Partoș și Soca, extinderea rețelei de apă și canalizare în Banloc, introducerea rețelei de apă și canalizare în localitățile Ofsenița, Partoș și Soca, implementarea rețelei de gaze în toată comuna, edificarea de capele mortuare în fiecare localitate, amenajarea de alei pietonale în Banloc, Ofsenița și Partoș, achiziționarea unui mijloc de transport în comun, sprijinirea pentru înființarea unei Grădinițe cu Program Prelungit, furnizarea de transport gratuit pentru elevii din comună, care studiază la Liceul Tehnologic ”Sfântul Nicolae” Deta.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Tot ceea ce a realizat domnul Alfred Simonis, din postura de președinte al Camerei Deputaților,și aici vorbim despre investiții importante pentru județul Timiș, ne-a arătat tuturor că prin multă determinare și dorință poți schimba lucrurile. Sunt convins că din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, domnul Alfred Simonis ne va putea sprijini în proiectele noastre de dezvoltare și modernizare a comunei Banloc.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

Executat de Societatea Logos Consulting SRL

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Comentarii

comentarii