Acasă Actualitate Flyere electorale la intrările în blocuri din Timișoara, în loc de dozatoare...

Flyere electorale la intrările în blocuri din Timișoara, în loc de dozatoare cu dezinfectant anti-Covid19

DISTRIBUIȚI

În timp ce Grupul de Comunicare Strategică a impus ca primăriile să monteze dozatoare cu dezinfectant în scările de bloc, iată că la Timișoara are loc un fenomen ciudat, în pandemia Covid19.

Un cetățean mucalit cu un simț al umorului tragic ne-a trimis la redacție mai multe fotografii cu imagini de la intrarea în scările de bloc din zona Calea Șagului cu următorul mesaj: ”Ne-au pus dezinfectant la intrare în bloc!”

Mare ne-a fost dezamăgirea că, de fapt, în imagini nu se vedea niciun dozator cu dezinfectant, ci căsuțele poștale ale proprietarilor din blocuri înțesate cu Monitorul primăriei și cu flyere electorale unde trona imaginea domnului Nicolae Robu cu îndemnuri patriotice de luptă împotriva Covid19.

În mesajul său electoral domnul primar încerca să arate că situația la noi este roză și că acest nemernic de Covid19 nu a făcut așa mari ravagii, fiindcă autoritățile au luat măsuri foarte eficiente, dar fără să amintească și de faptul că, în realitate, situația este foarte gravă, dat fiind că sute de medici sunt infectați în țară și unele spitale sunt devastate de infecția coronavirusului.

Bineînțeles în final domnul primar ne îndeamnă să stăm acasă și să ieșim numai dacă este urgent și pentru a face cumpărăturile sau a merge la serviciu. Orice ieșire comportă un mare risc, mai ales pentru persoanele de peste 65 de ani.

Comentarii

comentarii