Acasă Actualitate Focar de COVID-19 în Primăria Timișoara, la Direcția Tehnică

Focar de COVID-19 în Primăria Timișoara, la Direcția Tehnică

502
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 6 ianuarie, Direcția de Sănătate Publică Timiș a anunțat, în nota informativă zilnică de la ora 13.00, apariția unui focar de COVID-19 la Primăria Municipiului Timișoara. Conform DSP Timiș, este vorba despre șase cazuri. După aproximativ o oră, reprezentanții Primăriei au oferit mai multe detalii: sunt, într-adevăr, șase cazuri, la Direcția Tehnică. Aceștia dau asigurări că s-au respectat normele de protecție, iar în perioada sărbătorilor de iarnă oricum s-a lucrat în program mai redus.

„Primăria Municipiului Timișoara a fost înștiințată astăzi de către Direcția de Sănătate Publică Timiș de existența a 6 cazuri confirmate cu COVID19. Instituția a devenit potrivit definiției legale focar în supraveghere. Cele 6 persoane activează în cadrul Direcției Tehnice unde va începe ancheta epidemiologică și testarea angajaților. Până la aflarea rezultatelor testelor, toți angajații direcției sunt în telemuncă. 

De asemenea, s-a început efectuarea dezinfecției atât în birourile direcției tehnice, cât și în alte birouri din cadrul instituției care au colaborat, în ultima perioadă, cu angajații direcției tehnice. Activitatea în birouri a fost oricum redusă datorită zilelor libere de sărbători și ca urmare a reorganizării muncii celor 600 de angajați, în ture și în sistem telemuncă. Focarul se va stinge în termen de 14 zile dacă nu va mai fi identificat niciun angajat pozitiv Covid-19”, transmit reprezentanții primăriei.

Comentarii

comentarii