Acasă Actualitate Focar de infecție cu coronavirus la Centrul pentru Persoane cu Dizabilități din...

Focar de infecție cu coronavirus la Centrul pentru Persoane cu Dizabilități din Pecica: 14 persoane infectate

802
DISTRIBUIȚI

COVID19 a lovit brutal și în Centrul pentru Persoane cu Dizabilități din Pecica. Conform Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad, au fost confirmate cu coronavirus 14 persoane: 5 angajați și 9 beneficiari, vineri, 24 aprilie.

”Astăzi, 24 aprilie, au venit rezultatele și sunt pozitive. Amintim că la nivelul DGASPC Arad au fost luate toate măsurile care s-au impus și au fost necesare pentru a evita orice infecție cu SARS-COV2 (CUVID19), încă din 25 februarie, dar iată că totuși s-a întâmplat să apară acest focar.

În toate centrele din subordine, beneficiarii nu au mai avut voie să iasă în oraș și a fost interzis accesul în centre al persoanelor străine. Vizitele au fost restricționate. S-a acceptat numai intervenția în cazurile urgente când beneficiarii au avut nevoie de suport medical și au fost duși la spital.

Acum DSP Arad desfășoară o anchetă epidemiologică și măsurile ce vor fi impuse de medici le vom urma”, a spus Diana Vogel, purtător de cuvânt, pentru ZIUA de Vest, vineri 24 aprilie 2020.

Comentarii

comentarii