Acasă Cultura Folk pe pâine 2021 reinstalează muzica folk și poezia la ea acasă,...

Folk pe pâine 2021 reinstalează muzica folk și poezia la ea acasă, la o oră și 9 minute de Timișoara

585
DISTRIBUIȚI

Ediția a 9-a a festivalului național ”Folk pe pâine” vine să reinstaleze muzica folk și poezia la ea acasă, la Pecica, în județul Arad, în perioada 3 -4 septembrie, la o distanță de numai o oră și 9 minute de Timișoara.

Ampla manifestare va avea loc pe parcursul a două seri pe care organizatorii le doresc a fi magice, după modelul agreat de cunoscători.Serile vor începe la ora 19 fix și se vor derula după un program riguros stabilit.

”Recitalurile de muzică folk și poezie se vor încheia la miezul nopții, după care, la foc de tabără, vom continua să cântăm împreună cu toți care vor dori să rămână.

În cortul nostru încăpător vom savura fiecare moment.Se va găsi un stand cu mâncare pe gustul fiecăruia: mici, grătare, ceaun și alte bunătăți”, mai spun organizatorii.

Cei care doresc pot campa gratuit, vor avea condiții: apă curentă, grupuri sanitare. Peste zi, pot drumeți în împrejurimi, în Parcul Natural Lunca Mureșului, la Centrul de Vizitare și Ferma de Bivoli. De aici pot închiria gratuit biciclete, pentru a călători mai eficient. Pot trece podul peste Mureș, până la Mănăstirea Bezdin, important obiectiv turistic al zonei sau pot vizita orașul Pecica, să ne cunoască mai bine.Vă așteptăm cu pâinea coaptă și chitarele acordate! -este îndemnul organizatorilor.

 

Comentarii

comentarii