Acasă Actualitate FoodIntelForum Aqua Carpatica, un forum cu succes anticipat

FoodIntelForum Aqua Carpatica, un forum cu succes anticipat

DISTRIBUIȚI

Suntem încântați să anunțăm că Aqua Carpatica se alătură ca Partener de vârf la FoodIntelForum, care va deveni începând de azi, FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-a, care va avea loc în perioada 24-26 aprilie 2024. Ne bucurăm că două nume de brand atât de puternice vor fi unul lângă celălalt!

Aqua Carpatica este o marcă de mare prestigiu în România recunoscută la nivel internațional. Apa minerală Aqua Carpatica se exportă în 16 țări, printre care: Austria, Belgia, Cipru, Cehia, Franța, Germania, Grecia, Italia, Polonia, Slovacia, Spania, Ungaria, Marea Britanie, SUA, etc. Este una dintre cele mai populare mărci de apă minerală din România, oferind o gamă largă de produse: apă plată, carbogazoasă, aromată.

Se alătură și Universitatea Româno-Americană, care recent a aniversat 33 de ani de excelență în educație. Împreună cu 50 de conducători de vârf de business și autorități centrale, cu invitații celebri, discutăm despre oportunitățile de business generate de sustenabilitate și formarea noii piețe a muncii.

Se alătură și Bogdan Alexandrescu, Director Direcția Agri de la CEC Bank, vine să prezinte noi oportunități de finanțare pentru fermieri, producători în foodbiz, energie regenerabilă, retail, HoReCa.

Dumitru Nancu, Director General al Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, discută despre finanțări cu Gabriel Biriș, Biriș-Goran Legal &Tax, cu Varujan Vosganian, fost Ministru al Economiei.

Alături de oamenii de afaceri, Ambasada Franței, Ambasada Iordaniei, Ambasada Ungariei, Ambasada Germaniei și Ambasada Regatului Maroc, Ambasada Kuweit și Ambasada Egiptului trimit reprezentanți de vârf, ceea ce confirmă interesul și entuziasmul pentru temele incisive de discuție ale Forumului și mai ales marile oportunități de business generate.

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-a, 24-26 aprilie 2024, strânge în trei zile de eveniment peste 330 de conducători de vârf din business-ul mediu și mare din România și conducători din autoritățile centrale și mediul academic. Un eveniment intens de business pe care alăturarea celor două nume de brand îl onorează!

La #FoodIntelForum, ediția a VII-a, 24 – 26 aprilie 2024, toți participanții pot expune GRATUIT mostre/exemple ale produselor fabricate de companiile pe care le reprezintă, în funcție de ordinea înscrierii și de spațiu disponibil

Sponsori: Smart Home Development (Sponsor Platinum), ComputerLand Romania (Sponsor Gold), Profi (Sponsor Silver), Eutron Invest Romania, Centrul General de Arhivare (Sustainability Sponsor), Mirdatod Ibăneşti (Sponsor Degustare)

Parteneri: Aqua Carpatica, Biris Goran SPARL, Academia de Științe Agricole și Silvice „Gheorghe Ionescu-Sisești”, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, Wiren România, Universitatea Româno-Americană, Master Communications.

Parteneri media: Food Biz, Agrostandard News, Lumea Banilor, Revista Economistul, MONEY.ro, evz.ro, Infofinanciar Romania, Capital România, #RomaniaFuncționează.

Expozanți: Lactate Bradet, Crama Basilescu, Grandma’s Delights – Produse Naturale, Produse lactate Torockoi, Crama Pietroasa, Thymos, Nea Ellada, Dolce Freddo Romania, Bergenbier; Ferma Baciu, Reforma 9, Domeniile Sâmburești.

Comentarii

comentarii