Acasă Actualitate Fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu o româncă, cu 30 de...

Fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu o româncă, cu 30 de ani mai tânără, fix în ziua în care a împlinit 93 de ani. Anca Faur e din Deva

DISTRIBUIȚI

Fostul astronaut Buzz Aldrin s-a căsătorit cu partenerea sa de viaţă, Anca Faur, chiar în ziua în care a împlinit 93 de ani. Mireasa s-a năcut la Deva, în România, şi ar fi cu 30 de ani mai tânără. Cei doi sunt într-o relaţie de mai mulţi ani, notează news.ro.

Aldrin şi Anca Faur s-au căsătorit într-o mică ceremonie privată la Los Angeles. „La cea de-a 93-a aniversare şi în ziua în care voi fi onorat şi de Living Legends of Aviation, sunt încântat să anunţ că eu şi dragostea mea de multă vreme, Dr. Anca Faur, ne-am căsătorit. .Am fost uniţi în sfânta căsătorie într-o mică ceremonie privată în Los Angeles şi suntem la fel de entuziasmaţi ca nişte adolescenţi”, a scris Aldrin pe Twitter.

Înainte de căsătoria sa cu Faur, Aldrin a mai fost însurat de trei ori. Are trei copii, James, Janice şi Andrew, din prima căsătorie cu Joan Archer. Aldrin a fost de trei ori în spaţiu în timpul carierei sale şi a fost pilotul Modulului Lunar Eagle pentru misiunea Apollo 11 din 1969. A păşit pe suprafaţa lunii la 19 minute după Neil Armstrong, pe 20 iulie 1969.

Dintre cei trei astronauţi aflaţi în misiunea Apollo 11, el este singurul care mai este în viaţă.

A petrecut un total de 12 zile în spaţiu înainte de a se retrage în 1971. Anca Faur s-a născut la Deva şi este doctor în chimie.

 

Comentarii

comentarii