Acasă Actualitate Fostul jandarm Hajdu Attila a trecut și de formalitatea interviului la concursul...

Fostul jandarm Hajdu Attila a trecut și de formalitatea interviului la concursul pentru șefia Poliției Locale Timișoara

DISTRIBUIȚI

Joi, 17 februarie, reprezentanții Primăriei Timișoara au anunțat oficial rezultatul concursului pentru ocuparea funcției vacante de director al Poliției Locale Timișoara, primul organizat pentru această poziție de la înființarea instituției, în anul 2011. Hajdu Attila, cel despre care Ziua de Vest a scris încă de la 1 februarie că este favoritul primarul Dominic Fritz, a îndeplinit și ultima formalitate, cea a interviului, și a fost desemnat câștigător.

În comunicatul de joi, reprezentanții primăriei îl prezintă astfel: „Fostul comandant al Structurii Antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, Hajdu Attila, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției Poliției Locale Timișoara. Inițial, la concurs s-au înscris 6 candidați. Hajdu Attila, absolvent al Universității de Vest din Timișoara (Facultatea de Sport și Educație Fizică – n.r.), a fost comandantul structurii de acțiuni speciale și antiteroriste din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Timiș, între 2009 și 2014, apoi ofițer specialist în acțiuni speciale și antiteroriste în cadrul IJJ Timiș. S-a ocupat de pregătirea și formarea profesională a jandarmilor între anii 2018 și 2020, iar între 2020 și 2021 a fost împuternicit șeful Serviciului Resurse Umane din cadrul IJJ Timiș”.

„Misiunea domnului Hajdu Attila nu este una ușoară: preia o instituție care trebuie reformată și adusă aproape de cetățean, în stradă, acolo unde sunt problemele oamenilor. Îl felicit pentru promovarea acestui concurs și îl asigur de întreaga mea deschidere pentru a reclădi încrederea timișorenilor în Poliția Locală. Îmi doresc ca perioada de acomodare să fie cât mai scurtă și să vedem repede rezultate”, ar fi declarat și primarul Timișoarei, Dominic Fritz, potrivit comunicatului. 

 

Comentarii

comentarii