Acasă Actualitate Fostul președinte al CJT, Călin Dobra, apel la autorități să nu amâne...

Fostul președinte al CJT, Călin Dobra, apel la autorități să nu amâne controalele la stațiile de carburanți: „Verificarea companiilor treuie să fie la sânge”

DISTRIBUIȚI

Fostul președinte al Consiliul Județean Timiș, Călin Dobra, a făcut un apel la autorități să nu amâne controalele după ce a retrăit momentele din anii comunismului, când oamenii stăteau la cozi uriașe la stațiile de carburanți.

“Majorarea nejustificată a prețurilor la carburanți trebuie urgent taxată de stat! Panica pe care am văzut-o în Timișoara și în toată țara nu trebuie să se mai repete! Mă uitam la cozile uriașe și parcă retrăiam anii comunismului, când oamenii stăteau, la fel, ore în șir pentru câțiva litri de benzină! Verificarea companiilor trebuie sa fie la sânge. Speculanții și cei care, în general, profită de o instabilitate, oricum accentuată, nu rămân nepedepsiți! Fac un apel la autoritățile responsabile să nu amâne controalele. Nu au fost motive să crească prețul la pompă, prețul barilului chiar a scăzut astăzi, comparativ cu zilele anterioare”, a transmis fostul președinte al CJT, Călin Dobra.

Comentarii

comentarii