Acasă Actualitate Fostul primar Nicolae Robu susține că Dominic Fritz se află în aceeași...

Fostul primar Nicolae Robu susține că Dominic Fritz se află în aceeași situație ca și primarul demis Claudiu Buciu

DISTRIBUIȚI

Decizia prefectului de Timiș Mihai Ritivoiu de a dispune încetarea mandatului primarului din Lugoj, Claudiu Buciu, a provocat o reacție imediată a fostului primar al Timișoarei Nicolae Robu. În opinia acestuia, situația lui Buciu este similară cu cea în care se află primarul Dominic Fritz.

Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu a semnat ordinul de demitere al primarului municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, după ce acesta şi-a modificat domiciliul pentru o lună şi jumătate, contrar prevederilor din Codul Administrativ.

Nicolae Robu spune că primarul Timişoarei, Dominic Fritz se află în aceeaşi situaţie, chiar din momentul în care și-a depus candidatura. Singura diferență este că ”Buciu este biet cetățean al unei colonii, iar Fritz cetățean – superior”.

”Stire bombă: Prefectul de Timiș a anunțat că dispune încetarea de drept a mandatului Primarului de Lugoj, Claudiu Buciu, pe motiv că nu mai are domiciliul în Lugoj, ci doar reședință, domiciliul fiindu-i în Germania.

Fritz, Primarul Timișoarei, este fix în aceiași situație: nu are domiciliul în Timișoara, cum cere legea, ci doar reședință, domiciliul fiindu-i în Germania.

Diferența între cei doi este una singură: Buciu este biet cetățean al unei colonii -ghiciți cum se cheamă ea!-, iar Fritz cetățean -superior, cum altfel?!- al unei metropole!

Biată Românie, ce-ai ajuns!

P.S. A nu se înțelege vreo urmă de ostilitate a mea la adresa Germaniei sau germanilor! Dimpotrivă, am o deosebită apreciere pt Germania și pt germani, în general! Și consider că personajul Fritz, mostră de incompetență și nerușinare, este nereprezentativ pt admirabila nație germană, o rușine, pur și simplu, pt ea!”, a scris Robu, pe pagina sa de Facebook.

În urmă cu mai puţin de o lună, Nicolae Robu chiar l-a ameninţat pe prefectul Mihai Ritivoiu cu plângere penală în cazul în care nu-l demite pe Fritz din funcţie.

Comentarii

comentarii