Acasă Politica Fostul şef PSD Timiş, Sorin Grindeanu, îşi amână anunţul revenirii în partid

Fostul şef PSD Timiş, Sorin Grindeanu, îşi amână anunţul revenirii în partid

1414
DISTRIBUIȚI

Alături de PSD, dar în în partid, aceasta este deocamdată strategia lui Sorin Grindeanu, fostul prim ministru şi şef al filialei din Timiş a partidului. El se joacă din nou cu membrii social-democraţilor şi nu şi-a anunţat nici joi decizia de a reveni în PSD. El a participat din nou la un eveniment al partidului, după ce a luat parte, la finalul lui decembrie, la şedinţa filialei pe care a condus-o, în Timiş

Acum, a ales să participe la conferinţa judeţeană a PSD Olt, alături de Paul Stănescu, despre care a spus că îi este prieten, şi  Marcel Ciolacu, preşedintele PSD la nivel naţional.

„Am acceptat să particip pentru că în istoria recentă a PSD au existat două momente care puteau schimba soarta alegerilor europarlamentare. Două judeţe au suferit, Olt şi Timiş, toamna anului 2017 şi toamna lui 2018, mă refer la moţiune şi la scrisoare. Dumneavoastră, contrar prin ceea ce aţi trecut, sunteţi cea mai puternică organizaţie PSD, aceasta e la Olt”, a anunţat Grindeanu.

El a vorbit membrilor prezenţi despre situaţia actuală a formaţiunii politice, insistând asupra faptului că „resursa umană la nivelul conducerii” a fost slabă, vorbind ca şi cum ar fi deja membru.

El le-a recomandat celor din fosta conducere a formaţiunii să facă un pas în spate.

„Figurile uzate ale PSD trebuie să facă un pas în spate. Nu trebuie să plece ci să facă un pas înspate”, a susţinut Sorin Grindeanu, în aplauzele celor prezenţi.

Fostul prim-ministru nu a anunţat nici de această dată revenirea în partid, dar măcar acum a dat asigurări că o va face, deşi nu se ştie când.

„Eu voi reveni în politica PSD pentru un proiect extrem de serios al PSD, pentru un proiect extrem de serios pentru țară, dar nu voi ține isonul unor proiecte personale ale lui X sau Y indiferent cum se numeşte acea persoană. Dacă acesta se va întâmpla, eu sunt om de stânga şi voi fi om de stânga şi voi reveni în Partidul Social Democrat”, a încheiat Grindeanu.

Comentarii

comentarii