Acasă Politica Francisc Boldea, somat de Călin Dobra să renunțe la șefia PSD Lugoj,...

Francisc Boldea, somat de Călin Dobra să renunțe la șefia PSD Lugoj, după ce a pierdut alegerile din oraș

1984
DISTRIBUIȚI

Miniconflict la PSD Lugoj. Călin Dobra, vicepreședinte al PSD Timiș, spune că lugojenii au decis că vor altceva de la primarul lor, iar acum este timpul ca Francisc Boldea să lase fotoliul de lider PSD Lugoj. El a realizat o postare pe Facebook în care îi cere celui care a pierdut lupta pentru un nou mandat de primar, să renunțe și la funcția politică deținută.

”Alegerile locale au arătat foarte clar că lugojenii își doresc o nouă perspectivă. Una care nu le-a fost oferită în ultimii patru ani. Îndepărtarea de cetățenii, refuzul constant de a vedea realitatea și autoizolarea au fost doar câteva dintre cauze. Acum, însă, trebuie ca social-democrația să renască în Lugoj, iar PSD să devină principala opoziție la actuala conducere locală, prin consilierii săi municipali, care trebuie să privească spre viitorul orașului și nu spre trecutul său. Consider că era normal ca primarul în funcție să își joace șansa până la capăt. Însă, rezultatul nu este unul care să ne bucure, ba din contră, și ne arată clar că s-a încheiat o etapă pentru Lugoj.

Sper ca acest final să fie tratat cu luciditate, nu cu orgoliu, pentru că urmează o perioadă în care trebuie să construim, nu să demolăm. Îi mulțumesc domnului Francisc Boldea pentru dedicarea sa din toți acești ani, însă PSD Lugoj trebuie să își propună o altfel de politică pentru viitor, cu o echipă nouă și consilieri locali aplecați asupra nevoilor cetățenilor”, a anunțat Călin Dobra.

În urma alegerilor din cadrul partidului, funcția de vicepreședinte al organizației Timiș a fost obținută de ambii, și de Dobra și de Boldea.

Comentarii

comentarii