Acasă Actualitate Fritz a fost huiduit la scenă deschisă, pentru că nu a participat...

Fritz a fost huiduit la scenă deschisă, pentru că nu a participat la o dezbatere electorală, pe motiv că are ”alte aranjamente” – video

DISTRIBUIȚI

Jignire adusă tineretului timișean de Dominic Fritz. Primarul nu s-a prezentat la dezbaterea “Choose your character” organizată, marți, de FITT astăzi, fiind huiduit de toată sala, la scenă deschisă.

Conform organizatorilor, Fritz a refuzat participarea, pe motiv că are ”alte aranjamente”.

Deputatul AUR, Ciprian-Titi Stoica, susține că pe rețeaua de socializare Facebook, a candidatului ATU – Dominic Fritz, circula postări prin care se încalcă regulile privind o campanie electorală corectă.

”Dominic Fritz încalcă legea electorală prin inserarea activității instituției Primăriei Timișoara în materiale de propagandă electorală.

Prin aceste acțiuni se subminează evident integritatea și corectitudinea procesului electoral, dar este susținut chiar de către “opozanții” săi politici din Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Timișoara.

De ce e susținut de BEC Timișoara? Deoarece reprezentanții celorlalte partide evită o eventuală apariție în presa de “blat” cu AUR!

#lasulFritz fuge de dezbaterile organizate de tineri!”, spune Ciprian-Titi Stoica.

 

Comentarii

comentarii