Acasă Actualitate Fritz ascunde gunoiul sub preș

Fritz ascunde gunoiul sub preș

DISTRIBUIȚI

După ce a demolat în mare grabă bazele sportive de pe malul Begăi, primarul Dominic Fritz vrea să ascundă orice urmă.

Surse din cadrul primăriei ne-au dezvăluit că s-a emis un ordin ca în cel mai scurt timp, urmele demolărilor să dispară. Fără un proiect și fără să se ceară părerile experților, Ca să ”dea bine” în campania electorală, gropile pline cu moloz sunt acoperite cu pământ, urmând să fie improvizat un spațiu verde. De pe iarbă Fritz va realiza o transmisie live, în stilul său deja consacrat, prin care să iasă în fața timișorenilor pentru a poza în luptătorul cu ”interlopii” și cu ”mafia”. ”Interlopi” în fața cărora a pierdut recent un proces, cel prin care a fost blocat ordinul de dărâmare și al bazei sportive No Name.

Poze cu operațiunea care se afla în plină desfășurare joi au ajuns pe facebook și imediat au început comentariile înverșunate față de primărie și edilul userist.

Like Timișoara a scris: “Bătaie de joc în formă pură, la asta asistăm pe malul Begăi, acolo unde primarul Fritz a dat ordin că pe repede înainte să se toarne pământ peste molozul existent din dorința de a ieși cu încă o “realizare” înainte de alegeri, adică cu încă o bătaie de joc la adresa Timișoarei și a timișorenilor!

Melinda, a comentat: “Bravo  Fritz,  ai distrus  o bază  sportivă  unde zeci de copii  se antrenau!!! Copii campioni ar căror  nume  se strigau pe podium  și peste hotare!!!! RUȘINE  SĂ-ȚI  FIE!!!!!:

Aura a adăugat: “Garda de mediu nu se sesizează?! Poliția?! Chiar nu mai avem autorități competente care să îl oprească pe Fritz?!”

Nicoleta a comentat scurt: “Îmi pare rău să văd cum s-a distrus orașul sub dictatura useristă”.

Claudia a concluzionat: “Bravo USR, ați făcut praf Timișoara. Nu vă mai votează nimeni!”.

Comentarii

comentarii